Skriv ut med undersider

Personvernerklæring for statsbygg.no

Denne personvernerklæringen gjelder for behandling av personopplysninger på statsbygg.no. Statsbygg er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på våre hjemmesider statsbygg.no.

Behandling av personopplysninger

Når du besøker våre nettsider behandler vi opplysninger om deg i forbindelse med påmelding til nyhetsbrev eller ved påmelding til webinar, kurs og konferanser. I den sammenheng registrerer vi nødvendige kontaktopplysninger. Det er frivillig å oppgi personopplysninger. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til ønsket informasjon eller tjenester.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn?

Vi samler inn og benytter dine personopplysninger til følgende formål:

1. Påmelding til nyhetsbrev

Opplysninger som samles inn: Fornavn, etternavn, epost og firmanavn (valgfritt).
Formål: For å kunne sende ut ønsket informasjon (nyhetsbrev)

2. Påmelding til Statsbyggkonferansen

Opplysninger som samles inn: Fornavn, etternavn, epost og firmanavn.
Formål: For å registrere deltagelse på Statsbyggkonferansen, og kunne tilby deltagelse på tilsvarende arrangementer senere.

3. Påmelding til frokostmøter og øvrige seminarer

Opplysninger som samles inn: Fornavn, etternavn, epost og firmanavn
Formål: For å registrere deltagelse på arrangementer og tilby deltagelse på tilsvarende arrangementer senere.

4. Informasjonskapsler (cookies) for å hente inn statistikk og analysere bruk av våre nettsider

Opplysninger som samles inn: Tidspunkt for besøk på nettside, lengde av besøk, utførte søk og lignende. 
Formål: Analyse og sammenstilling av brukermønster for å videreutvikle nettsiden og utbedre brukeropplevelsen.

Slik behandler vi personopplysninger

Ved påmelding til nyhetsbrev lagrer vi personopplysninger i EPiServer.

Bortsett fra informasjonskapsler som er en nødvendig del av selve publiseringsløsningen for nettsiden, EPiServer, bruker Statsbygg informasjonskapsler for å hente inn statistikk og analysere brukermønster. Opplysningene blir sammenstilt og analysert i statistikkverktøyet Google Analytics.

Vi bruker Google Tag Manager for å hjelpe oss til å styre diverse kodesnutter for statistikk og tilpasning. Vi bruker Facebook piksel, slik at vi kan nå deg med våre annonser på Facebook etter at du har besøkt nettsiden. Informasjonskapslene opprettes dersom du er logget på Facebook.

Informasjonen er kun tilgjengelig for webredaksjonen i Statsbygg og webleverandøren vår Itera AS. Enkeltbrukere vil ikke kunne identifiseres ut fra disse informasjonskapslene. Vi bruker også programtillegget AddThis for å gjøre deling av nettsidene våre på sosiale medier mulig.

Du kan hindre at informasjonskapsler blir lagret på din datamaskin ved å endre på innstillingene i nettleseren. Dersom innstillingene i nettleseren din godtar informasjonskapsler er dette å se på som en aksept av bruken av cookies etter norske regler.

Lagringstid for personopplysninger

Ved påmelding til nyhetsbrev så lagrer vi dine personopplysninger helt til du eventuelt melder deg av som mottaker av nyhetsbrev.

Ved påmelding til Statsbyggkonferansen lagrer vi dine personopplysninger for å benytte til senere tilsvarende Statsbygg arrangementer.

Ved påmelding til øvrige frokostmøter og arrangementer med påmelding lagrer vi dine personopplysninger for å benytte til senere tilsvarende Statsbygg-invitasjoner.

Utlevering av personopplysninger til andre

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Statsbygg benytter underleverandør til enkelte tjenester. Statsbygg benytter arrangementsarrangør Gyro til å arrangere Statsbyggkonferansen og oversender deltakerlister. Til drift av nettsiden benyttes Itera.

Dine rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Der hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

For å ta i bruk dine rettigheter må du sende en epost til personvern@statsbygg.no.

Dersom du mener at Statsbygg ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Via deres nettsider kan du også lese mer om rettighetene dine. 

Fakta

Vårt organisasjonsnummer er:  971 278 374

For spørsmål, kontakt personvern@statsbygg.no

×